Berušky – červen

Každý čtvrtek chodí dětem před odpočinkem číst babička (spolupráce s organizací TOTEM: https://www.totemplzen.cz/)

Po 3.6. – Den dětí, kouzelník a soutěže

Út 4.6. – Náhradní termín výletu do Lobezského parku. Odchod ze školky po 8 hodině. Svačinu bereme školkovou, do batůžku můžete dát dětem s sebou nějakou dobrotu, pití. Oblečení podle počasí, pokrývku hlavy, vhodnou obuv, předškoláci potřebují plzeňskou kartu nebo dva lístky na MHD.

Čt 6.6. – Cvičení a florbal pro předškoláky v tělocvičně u Slavie

Čt 13.6. – Poslední návštěva tělocvičny – Závěrečný meziškolkový turnaj ve florbale pro předškoláky. Mladší děti půjdou fandit.

Po 17.6. – Paní PhDr. Kateřina Zíková z KPPP navštíví Berušky, možnost schůzky od 12:00 do 14:30 (pokud máte zájem, nahlaste se a zamluvte si čas)

St 19.6. – Slavnost na ukončení školního roku s pasováním předškoláků od 16:00. Místo konání na hřišti naproti MŠ (vystoupení třídy v jídelně mateřské školy).

Pá 21.6. – Školkový výlet Zeměráj (https://www.zemeraj.cz/). Odjezd v 7:30, návrat do MŠ ve 14:30.

Po 24.6. – Út 25.6. – Přespávačka v MŠ. Vážení rodiče, prosím promyslete, která beruška by zvládla odloučení od Vás na jednu noc. Prosíme nahlaste nám zájem do pátku 14.6., abychom podle toho naplánovali vhodný program. Budeme rádi za pohoštění, které dětem donesete k večeři a ke snídani. Těšíme se na společně strávený čas 🙂