Včelky – duben

Naplánované akce: 

Pondělí 1.4. – velikonoční prázdniny (MŠ uzavřena)

Čtvrtek 4.4. – výlet do Farmaparku u Toma (https://www.farmaparkutoma.cz/, pojedeme objednaným autobusem už v 8:00! (příchod do MŠ do 7:45!), s sebou batůžek s pitím a na sebe včelkové triko (školkovou svačinu vezmeme s sebou a děti se nasvačí tam)

Čtvrtek 4., 11., 18., 25.4. – čtecí babička přečte dětem pohádku před odpočinkem (spolupráce s organizací TOTEM: https://www.totemplzen.cz/)

Čtvrtek 11., 25.4. – dopolední cvičení v tělocvičně u Slavie (https://www.fbsslaviaplzen.cz/, předškoláci se budou učit florbal s trenéry, mladší děti budou cvičit s námi), příchod do MŠ do 7:45!, s sebou vždy batůžek s pitím, oblečením a obuví na cvičení

Pondělí 15.4. – dopolední cvičení v Borském parku se studenty a s paní Mgr. Věrou Knappovou, Ph.D., s sebou batůžek s pitím a oblečením na cvičení

Středa 17.4. – koncert žáků z Nizozemska v naší MŠ

Čtvrtek 18.4. – divadlo Nána s divadelním představením Karkulka (paní divadelnice Milena Jelínková přijede k nám do MŠ se svým divadýlkem Nána: https://www.milenajelinkova.cz/clanky/nana-divadelko/)

Pátek 26.4. – jarní focení jednotlivců či sourozenců/kamarádů a focení třídní fotky (nezapomeňte děti obléct dle doporučení paní fotografky a přinést peníze přesně)