Včelky – březen

Naplánované akce: 

Pondělí 4.3. – pátek 22.3. – studentka z Fakulty pedagogické ZČU bude u nás na praxi

Čtvrtek 7., 21.3. – dopolední cvičení v tělocvičně u Slavie (https://www.fbsslaviaplzen.cz/, předškoláci se budou učit florbal s trenéry, mladší děti budou cvičit s námi), příchod do MŠ do 7:45!, s sebou vždy batůžek s pitím, oblečením a obuví na cvičení

Čtvrtek 7., 14., 21.3. – čtecí babička přečte dětem pohádku před odpočinkem (spolupráce s organizací TOTEM: https://www.totemplzen.cz/)

Pondělí 11.3. – divadlo s divadelním představením O zvědavém slůněti (paní divadelnice Lenka Válková Lupínková přijede k nám do MŠ se svým divadýlkem) 

Úterý 12.3. – den otevřených dveří na Borech od 9:00 – 15:00

Čtvrtek 14.3. – den otevřených dveří na Košutce od 9:00 – 15:00

Čtvrtek 14.3. – navštíví nás studentky se svým projektem Zubní hygiena pro děti

Pátek 15.3. – navštíví nás doktorky z organizace Lví očko (http://www.lionsclub.cz/teplice/o-cinnosti/lvi-ocko-statistika/12) a dětem, které nejsou v péči očního lékaře, změří zrak (s Vaším souhlasem)

Pondělí 18.3. – sportovní den v tělocvičně v 26. ZŠ („Růžovka“) pro předškolní děti (mladší děti zůstanou v MŠ), s sebou batůžek s pitím, oblečením a obuví na cvičení

Pondělí 18.3. – pátek 22.3. – barevný týden (děti se oblečou každý den do jiné barvy: pondělí – červená, úterý – modrá, středa – bílá, čtvrtek – žlutá, pátek – zelená)

Středa 20.3. – navštíví nás medici se svým projektem Nemocnice pro medvídky (https://ifmsa.cz/projekty-ifmsa/, cílem je zbavit děti strachu z „bílých plášťů“ a ukázat jim, že lékaři jsou zde proto, aby pomáhali)

Čtvrtek 21.3. – ponožkový den (na podporu lidí s Downovým syndromem si v tento den děti oblečou každou ponožku jinou aneb každý z nás je jiný a je to tak v pořádku)

Pondělí 25.3. – paní PhDr. Kateřina Zíková z KPPP (https://kppp-plzen.cz/) nás navštíví (bude ve třídě Berušek), možnost schůzky od 12:00 – 14:30 (pokud máte zájem, nahlaste se a zamluvte si čas)

Čtvrtek 28.3. – velikonoční prázdniny (omezený provoz v MŠ pro přihlášené děti či MŠ uzavřena – dle počtu nahlášených dětí)

Pátek 29.3. – pondělí 1.4. – velikonoční prázdniny (MŠ uzavřena)