Včelky – říjen

Naplánované akce: 

Středa 4., 11., 18., 25.10. – čtecí babička přečte dětem pohádku před odpočinkem (spolupráce s organizací TOTEM: https://www.totemplzen.cz/)

Čtvrtek 5., 12., 19.10. – dopolední cvičení v tělocvičně u Slavie (https://www.fbsslaviaplzen.cz/, předškoláci se budou učit florbal s trenéry, mladší děti budou cvičit s námi), s sebou vždy batůžek s pitím, oblečením a obuví na cvičení

Úterý 17.10. – vánoční focení jednotlivců/sourozenců/skupinek (nezapomeňte děti obléct dle doporučení paní fotografky a přinést peníze přesně)

Čtvrtek 19.10. – paní PhDr. Kateřina Zíková z KPPP (https://kppp-plzen.cz/) nás navštíví (bude ve třídě Berušek), možnost schůzky od 12:30 – 15:00 (pokud máte zájem, nahlaste se a zamluvte si čas)

Pondělí 23.10. – divadlo Nána s divadelním představením: Pohádky z paloučku (paní divadelnice Milena Jelínková přijede k nám do MŠ se svým divadýlkem Nána: https://www.milenajelinkova.cz/clanky/nana-divadelko/) ! Z důvodu nemoci paní divadelnice se představení ruší!

Čtvrtek 26.10. – pátek 27.9. – podzimní prázdniny (omezený provoz pro přihlášené děti)

Úterý 31.10. – návštěva z organizace „Dětská misie“ v MŠ (lektoři mají pro děti připravený program: Džungle) ! Ze zdravotních důvodů se program ruší !