Berušky – duben

Út 4.4. – návštíví nás organizace „Dětská misie“, (lektoři mají pro děti připravený velikonoční program: Poselství Velikonoc jinak, který připomene křesťanský původ těchto svátků)

Čt 6.4. – velikonoční prázdniny (omezený provoz MŠ pro přihlášené děti)

Pá 7.4. – Po 10.4. – velikonoční prázdniny (MŠ uzavřena) (10. 4. Mezinárodní den sourozenců, užijte si to!)

Čt 13.4. – program v mobilním planetáriu v tělocvičně (https://www.hvr.cz/mobilni-planetarium/, místo dopoledního cvičení v tělocvičně u Slavie, není tedy potřeba batůžek s věcmi na cvičení)

Pá 21.4. – dopolední výlet do Farmaparku u Toma v Ledcích u Plzně (s sebou batůžek s pitím a pláštěnku, svačinku budeme mít zajištěnou školkovou, ale můžete dětem přibalit nějakou drobnou svačinku nebo mlsku), v 8:30 odjezd autobusem od MŠ, prosíme, přiveďte děti včas!!!

(Pá 21.4. – návštěva PhDr. Zíkové z KPPP, vzhledem k tomu, že budeme ve Farmaparku, nebude moci trávit čas s našimi dětmi na třídě, dopoledne stráví se Včelkovými dětmi, nicméně možnost odpolední konzultace pro rodiče zůstává – 12:30 – 15:00 primárně pro rodiče předškoláků – pokud máte zájem, nahlaste se a zamluvte si čas)

(So 22.4. – Den země)

Út 25.4. – návštěva z organizace “TyfloCentrum” v MŠ (lektoři dětem ukáží různé typy her pro zrakově postižené)

St 26.4.jarní focení jednotlivců či sourozenců/kamarádů a focení třídní fotky (nezapomeňte děti obléct dle doporučení paní fotografky a přinést peníze přesně!)

Pá 28.4. – Dinopárty (dobrovolný hnědý nebo zelený dress code, popřípadě kostým)

(So 29.4. – Mezinárodní den tance, zatancujte si 🙂 )