Včelky – únor

Naplánované akce: 

Čtvrtek 2.2. – divadlo Nána s divadelním představením: Cirkousíček (paní divadelnice Milena Jelínková přijede k nám do MŠ se svým divadýlkem Nána: https://www.milenajelinkova.cz/clanky/nana-divadelko/)

Pátek 3.2. – pololetní prázdniny (omezený provoz v MŠ pro přihlášené děti)

Pátek 3., 10., 17., 24.2.– čtecí babička přečte dětem pohádku před odpočinkem (spolupráce s organizací TOTEM: https://www.totemplzen.cz/)

Čtvrtek 9., 23.2. – dopolední cvičení v tělocvičně u Slavie (https://www.fbsslaviaplzen.cz/, předškoláci se budou učit florbal s trenéry, mladší děti budou cvičit s námi), s sebou vždy batůžek s pitím, oblečením a obuví na cvičení

Pondělí 13.2. – pátek 17.2. – jarní prázdniny (omezený provoz v MŠ pro přihlášené děti)

Pondělí 20.2. – pátek 24.2. – karnevalový týden na téma vesmír (téma je vesmír, protože další týden si budeme s dětmi povídat o vesmíru, ale pokud chtějí i jinou, „nevesmírnou“ masku, tak si jí určitě můžou vzít; v úterý si děti mohou vzít doktorskou masku – přijdou k nám medici)

Pondělí 20.2. – představení „O zlaté rybce“ v Alfě

Úterý 21.2. – navštíví nás medici se svým projektem Nemocnice pro medvídky (https://ifmsa.cz/projekty-ifmsa/, POZOR: pro děti to bude opět překvapení, prosíme, abyste jim to neprozradili, cílem je zbavit děti strachu z „bílých plášťů“ a ukázat jim, že lékaři jsou zde proto, aby pomáhali)

Pátek 24.2. – pohádkový kouzelník (Martínkův dědeček nám ukáže různá kouzla: http://www.kouzelnikprodeti.cz/, POZOR: pro děti to bude opět překvapení, prosíme, abyste jim to neprozradili)

Pátek 24.2. – paní PhDr. Kateřina Zíková z KPPP (https://kppp-plzen.cz/) nás navštíví, možnost schůzky od 12:30 – 15:00 (pokud máte zájem, nahlaste se a zamluvte si čas)