Berušky – říjen

St 5.10. – Světový den učitelů

Pá 7.10. – Divadlo Alfa – Jak si Míša hledal kamaráda – přijede pro nás autobus už v 8:30 – proto je důležité, aby byl dodržen školní řád a děti opravdu přišly do třídy do 8:00, aby se stihly nasvačit. Přijďte včas a s sebou není potřeba vůbec nic (děti budou nasvačené, pití vezmeme my, pláštěnka není potřeba, autobus přijede až před vchod).

Čt 13.10. – Cvičení s radostí – akce ve spolupráci s SOŠ profesora Švejcara – studenti si pro naše děti připravili pestrý program (tento den nepůjdeme do tělocvičny, děti však o pohyb nepřijdou) ZMĚNA! Tento den jdeme do tělocvičny (program přesunut zřejmě na listopad)

Čt 20.10. – Den stromů

Po 24.10. – Hravá kavárna s organizací TOTEM – mezigenerační projekt, senioři navštíví děti, přinesou s sebou různé stolní hry a zahrají si je společně s dětmi

Út 25.10. – Podzimní setkání pro rodiče s dětmi – 16:00-18:00 (více informací brzy na informačním letáčku na nástěnce, ladíme detaily 🙂

Po 31.10. – Berušková párty – puntíkatý, nebo červený dress code (ideálně, ne nutně)

  • Každý čtvrtek pravidelně chodíme do tělocvičny, s sebou vždy batůžek s oblečením na cvičení, botami na  a lahvičkou na pití.
  • Návštěvní středa pro rodiče tento měsíc nebude, poslední středa v měsíci připadá na prázdninový provoz.
  • Jsme opět, po covidové pauze, zapojeni do projektu od TOTEMu, který se jmenuje Klub pohádkových čtecích babiček a dědečků, což znamená, že k nám jednou týdně bude chodit (zřejmě) babička, která bude dětem před spaním číst pohádku. Den pravidelného čtení zatím není určen a s “naší babičkou” jsme se ještě neseznámili, ale během října akci odstartujeme. Moc se těšíme!