Včelky – prosinec

Naplánované akce: 

Čtvrtek 2.12. – adventní stopovačka (v dopoledních hodinách) formou cvičení v Borském parku s paní Mgr. Věrou Knappovou, Ph.D.  (náhrada za zrušené cvičení na ZČU, bohužel vzhledem ke zhoršené epidemiologické situaci nebudeme cvičit na ZČU)

Pátek 3.12. – možnost schůzky s paní PhDr. Kateřinou Zíkovou z KPPP (https://kppp-plzen.cz/) od 12:30 – 15:00  (pokud máte zájem, nahlašte se a zamluvte si čas)

Úterý 7.12. – Mikuláš s andělem nás navštíví v MŠ (v dopoledních hodinách)

Úterý 7.12. – společné zdobení stromečku v Borském parku a rozsvěcení stromečku na naší školkové zahradě + zpívání koled, sraz v 16:00 před MŠ (s sebou něco pro zvířátka čím ozdobíte stromeček, lampiónek, cukroví)

Středa 15.12. – vánoční besídka (děti mohou donést cukroví, vzhledem k epidemiologické situaci proběhne v dopoledních hodinách a diváky nám budou pouze děti z ostatních tříd, besídku natočíme jako minulý rok a video vám pošleme)

Úterý 21.12. – divadlo Nána s divadelním představením: Andělská pohádka (paní divadelnice Milena Jelínková přijede k nám do MŠ se svým divadýlkem Nána: https://www.milenajelinkova.cz/clanky/nana-divadelko/)