Berušky – duben

Po 4.4. – Mezinárodní den mrkve

Út 5.4. – Mezinárodní den dětské knihy (slaví se 2.4.) – prosíme Vás, vyberte doma s dětmi jejich nejoblíbenější dětskou knížku a přineste ji do školky

Pá 15. – Po 18.4. – Velikonoční prázdniny

Út 19. – Pá 22.4. – Oslava Dne země, piknik v parku, úklid parku a okolí školní zahrady – v čase pobytu dětí v MŠ, podle počasí zvolíme konkrétní termíny

ČT 21.4. – Výlet do Farmaparku u Toma (změna termínu ze středy na čtvrtek!) (https://farmaparkutoma.cz), odjezd brzy ráno autobusem, děti přiveďte do školky do 8:00! S sebou batůžek s pitím, (svačinku dítěti můžete, ale nemusíte dát – budeme mít zajištěnou školkovou). Dítě oblečte do pohodlného, staršího oblečení, budeme se pohybovat mezi zvířaty!

Pá 22.4. – Návštěva PhDr. Zíkové z KPPP, následná možnost odpolední konzultace pro rodiče (na konkrétním čase se domluvte s třídní učitelkou)

Po 25. – Pá 29.4. – Poznáváme Borský park – budeme trávit hodně času venku v parku, čeká nás dlouhá procházka do Českého údolí. Budeme potřebovat batůžky s lahvičkami na pití (ideálně batůžky s hrudním popruhem, aby dětem nesjížděly z ramen a děti se mohly pohodlně pohybovat). Den velké procházky opět upřesníme podle počasí.