Hledej písmenka v Borském parku

Milé děti a rodiče,

připravili jsme pro Vás stopovací hru „Hledej písmenka“. V Borském parku můžete od pondělí 29.3. do úterý 6.4 plnit úkoly a sbírat písmenka.  Je potřeba si doma připravit kartičku (viz přiložená fotka – ps: okénka si udělejte mnohem větší, obzvlášť pokud písmena budou psát děti), na kterou budete písmena zapisovat ve správném pořadí. Písmen je celkem 16 a vyjdou Vám dvě slova. Můžete plnit i úkoly, které jsou napsané na druhé straně kartiček s písmeny a jsou zábavné 🙂 Začátek stezky je napravo od restaurace Slavie i tenisových kurtů.

Pro odměnu si přijďte s vyplněnou kartičkou do Vaší třídy v MŠ (Ovečky najdou instrukce ohledně odměny v emailu). Můžete přijít kdykoliv od 6.4. vždy mezi 8. a 14. hodinou.

Děti, které bydlí v jiném okrese, mohou jít se svými rodiči kamkoliv do lesa a plnit úkoly, které jim rodiče zadají (pokud potřebujete zásobník úkolů, ozvěte se, rádi Vám pošleme stejné úkoly, které jsme tiskli do Borského parku). Za fotku z lesa při plnění úkolů dostanou odměnu po otevření MŠ, máme je pro děti připravené a neztratí se 😉

Přejeme krásnou zábavu,

Vaše holky z MŠkB